Leverandører

thermologo

Siden 1934 har Thermopatch udviklet og solgt mærkesystemer, varmesvejsere, emblemer mm. Med deres egen udvikling og produktion er Thermopatch verdensledende indenfor ovennævnte områder og derfor først til at introducere nye løsninger.
Thermopatch har afdelinger i USA , Holland., Storbritannien og Polen

For mere information – Klik her 

Kennedy blev grundlagt i starten af 1900-tallet med produktion af komponenter til industrien. Senere produceredes præcisions instrumenter, gyroskoper og foto udstyr. Det var disse “evner” som gjorde, at man i midten af 50’erne begyndte at producere håndklæde kabinetter. I 1987 blev Kennedy købt af Elis Gruppen (et førende fransk vaskeri & tekstil udlejnings selskab) – og herefter udvikledes et avanceret og komplet toilet hygiejne program.

For mere information – Klik her

Sterling Polish Company A/S blev grundlagt i 1941 med forretningsideen: Sølv er flottest når det skinner. I dag er Sterling kendt for et omfattende sortiment af pudse-, vedligeholdelses- og rengøringsmidler.

Repella A/S og Sterling Polish Company A/S har indgået aftale om at Repella A/S leverer Sterling Polish produkter det professionelle marked.

For mere information – Klik her 

Repella kan med glæde meddele, at vi har indgået aftale med endnu en leverandør om forhandling af deres produkter til det danske marked. Der er tale om Conf Industries, der producerer et meget stort sortiment transportudstyr til vaskeri, medico og industribranchen generelt. Aluminiums vogne med elevationsbund er en af de store artikler til vaskeri branchen.

For mere information – Klik her

Repella er forhandler af alle produkterne fra MasterMover. MasterMover hjælper med at flytte tunge emner på en ergonomisk forsvarlig facon. Kun fantasien sætter grænsen for hvad MasterMover kan flytte, alt fra rullecontainere på vaskerier og plejehjem, til vinger i vindmølleindustrien kan MasterMover flytte rundt på.

For mere information – Klik her

REPELLAS ordreside

Bestil dine tranfers/emblemer online i Repellas webshop.

ordreside

Swedish